Betaalmogelijkheden

Bij Homeoforchids.nl is betalen gemakkelijk met de volgende betaalmethoden:

Betalen met iDEAL
Met iDEAL kan je veilig en gemakkelijk online betalen. Uiteraard brengen we geen kosten in rekening voor betalingen met iDEAL.
Via de volgende banken is betalen met iDEAL mogelijk: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, Regiobank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Je hoeft je niet te registreren en je hoeft geen bestanden te downloaden of een account aan te maken. Na het plaatsen van de bestelling kun je de keuze maken voor de bank waarbij je online bankiert. Nadat je jouw bank hebt geselecteerd, word je omgeleid naar de betaalomgeving van jouw bank. Je volgt de normale procedure met betalingen via internetbankieren. Na de bevestiging van de betaling door jouw bank keer je automatisch weer terug op homeoforchids.nl en is jouw bestelling een feit.

Bestellen op rekening (zakelijke klanten)
Voor zakelijke klanten bestaat de mogelijkheid om op rekening te bestellen. Hiervoor moet u eerst een account aanmaken. Neem telefonisch contact met ons op, zodat wij deze mogelijkheid voor u kunnen inschakelen.
 
Vanuit België betalen met Bancontact/Mister Cash
Speciaal voor onze klanten uit België bieden we Bancontact/Mister Cash aan, de marktleider in elektronische betalingen. Hiermee kan de betaling veilig, snel en transparant verlopen.