Hoe kun je bestellen?

Heb je een mooie orchidee gevonden, dan kun je deze eenvoudig bestellen. De bestelprocedure wijst voor zich. Mocht je er toch niet helemaal uitkomen, dan biedt onderstaand stappenplan uitkomst.
 
Stap 1   Keuze
Onder het kopje ‘Alle orchideeën’ vind je ons complete assortiment. Klik op de orchidee die je wilt bestellen om de details te zien.
 
Stap 2   Voorkeuren
Geef op de detailpagina aan in welke verpakking je de orchidee wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit een neutrale verpakking, maar ook uit speciale thema’s zoals gefeliciteerd, bedankt en sterkte. Leuk als je de orchidee cadeau doet! Daaronder vind je de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan een label. De kosten hiervoor zijn €1,95.
 
Geef op de detailpagina aan hoeveel exemplaren je van dat betreffende soort wilt ontvangen en klik op ‘leg in winkelmandje’. Vervolgens kun je verder shoppen of direct naar de kassa. In dit stappenplan gaan we direct naar de kassa.
 
Stap 3   Nieuwe klant of bestaande klant
Je bent nu een stap dichter bij jouw bestelling. Vul je persoonlijke gegevens in. Heb je nog geen account, dan kun je je hier registreren. Zo kun je in de toekomst je orderhistorie terugzien en hoef je niet steeds opnieuw je gegevens in te voeren. Vervolgens vul je het factuur- en afleveradres in. Het afleveradres mag afwijken van het factuuradres.
 
Stap 4   Verzenden/betalen
Kies je betaalmethode.
 
Stap 5   Controleer je bestelling
Controleer je bestelling alvorens je deze definitief maakt. Vul vervolgens eventuele kortingscodes en/of opmerkingen toe. Ga akkoord met de algemene voorwaarden en plaats jouw bestelling.
 
Stap 6   Betaling
Voer de betaling uit.
 
Stap 7   Afronding
Je bestelling is nu geplaatst! Je ontvangt van ons een order- en betaalbevestiging per mail. We wensen je veel plezier met jouw bestelling.