Onze winkel

Naast onze webshop hebben wij een fysieke winkel in Wateringen waar je terecht kunt voor de mooiste orchideeën. Onze orchideeën komen direct uit onze kas en zijn daardoor gegarandeerd supervers! De meest bijzondere soorten, kleuren en vormen zie je hier voorbij komen. Phalaenopsis, Meanders, Vanda’s, boeketjes; het assortiment is ongekend. Naast een ruime keuze aan orchideeën hebben we een mooie selectie aan sierpotten, vazen en decoratiematerialen. Hiermee maken onze stylisten de mooiste arrangementen, geheel naar jouw wensen. Hierdoor kun je in onze winkel altijd naar eigen smaak slagen. Leuk voor jezelf of als cadeau voor familie, vrienden en/of zakenrelaties! Ook voor speciale verzoeken, het mooiste rouw- en trouwwerk en het beste advies kun je bij ons terecht.
 
Een bezoek aan de winkel is een beleving op zich. Onder het genot van een kopje koffie kun je hier genoeg inspiratie opdoen. Daarnaast kun je vanuit de winkel een deel van onze kwekerij zien. Deze orchideeën staan te trappelen om straks jouw interieur op te fleuren! Kom gerust eens langs en zie zelf de overweldigende zee van orchideeën.
 
Openingstijden
Dinsdag 10.00 – 17.00 uur
Woensdag 10.00 – 17.00 uur
Donderdag 10.00 – 17.00 uur
Vrijdag 10.00 – 17.00 uur
Zaterdag 09.00 – 12.00 uur*

*In december zijn wij elke zaterdag extra lang geopend van 9.00 - 15.00 uur. Op Eerste & Tweede Kerstdag en Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten.
 
Bezoekadres
Home of Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen