Over ons

Ben je op zoek naar een bijzondere orchidee om je huis mee op te fleuren? Of wil je een vriendin aan de andere kant van het land verrassen? Dan ben je bij Home of Orchids aan het juiste adres! Wij bezorgen de meest bijzondere orchideeën door heel Nederland en België.

Onze orchideeën komen dagelijks direct uit de kwekerij van Ter Laak Orchids in Wateringen. Dit bedrijf is de bron en drijvende kracht achter Home of Orchids. Hierdoor zijn onze orchideeën altijd gegarandeerd supervers! Planten die vandaag nog in de kas staan, staan de volgende dag al bij jou in huis te pronken. Verser kan niet!

Op onze webshop vind je een ruim assortiment aan orchideeën en sierpotten. Je kunt kiezen uit de meest bijzondere soorten, kleuren en vormen. Hierdoor kun je altijd naar eigen smaak en wens slagen. Regelmatig wordt ons assortiment vernieuwd en uitgebreid. Bovendien worden er tijdens feestdagen passende arrangementen aangeboden. Leuk voor jezelf, maar zeker ook als verrassing voor familie, vrienden en/of zakenrelaties! Onze cadeauverpakking en de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, maken de orchidee een uniek geschenk voor elke gelegenheid.

Bekijk onze webshop en laat je inspireren!