Levertijd en verzending

Verzending
Tijdens het bestelproces kun je aangeven op welk adres je jouw bestelling wilt laten bezorgen. Het afleveradres mag afwijken van het factuuradres, waardoor het mogelijk is om iemand aan de andere kant van het land te verrassen met een orchidee. De bestellingen worden verstuurd in een fraaie verpakking. Door het ingebouwde interieur zijn de planten volledig gefixeerd, waardoor ze tijdens het transport goed beschermd zijn en niet kunnen beschadigen. Onze transporteur (Holland Express Partners) zorgt ervoor dat de orchideeën rechtopstaand verstuurd worden. Zo ben je er zeker van dat de orchideeën in perfecte staat arriveren.

Verzendkosten
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor bestellingen binnen Nederland bedragen € 4,05; bij bestellingen vanaf € 39,95 is de verzending gratis. Voor verzending naar België bedragen de verzendkosten € 9,10; bij bestellingen vanaf € 59,95 is de verzending gratis. Helaas zijn we genoodzaakt voor aflevering op de Waddeneilanden altijd een toeslag te berekenen van € 20,00, via een factuur achteraf.

Levertijd
Heb je op werkdagen vóór 12.00 uur besteld, dan wordt jouw bestelling de volgende dag vóór 18.00 uur bezorgd. Uiteraard kun je ook een gewenste bezorgdatum invullen. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Let op: Op zondag en maandag wordt er NIET bezorgd. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden, zullen dinsdag bezorgd worden. Ook op feestdagen wordt er niet bezorgd.