Nieuws

Eerste plek in kwekerij top-10

22/08/2016  De orchideeënkwekerij van Home of Orchids is uitgeroepen tot de beste potplantenkwekerij van Nederland. Een mooie prestatie waar we natuurlijk erg trots op zijn. Lees hier het volledige artikel in het Vakblad van de Bloemisterij.


We zijn online

11/05/2016  Ben je op zoek naar een bijzondere orchidee om je huis mee op te fleuren? Of wil je jouw verre vriend in Groningen of Antwerpen verrassen? Dan ben je bij Home of Orchids aan het juiste adres! Vanaf vandaag is onze nieuwe webshop online en bezorgen wij de meest bijzondere orchideeën door heel Nederland en België. Online bestellen is ons niet vreemd. Orchidee-Online was de voorloper van Home of Orchids.
 
Op homeoforchids.nl vind je een ongekend assortiment aan orchideeën en sierpotten. Je kunt kiezen uit de meest bijzondere soorten, kleuren en vormen. Hierdoor kun je altijd naar eigen smaak en wens slagen. Regelmatig wordt ons assortiment vernieuwd en uitgebreid. Bovendien worden er tijdens feestdagen passende arrangementen aangeboden. Leuk voor jezelf, maar zeker ook als verrassing voor familie, vrienden en/of zakenrelaties! Onze cadeauverpakking en de mogelijkheid om een persoonlijke boodschap toe te voegen, maken de orchidee een uniek geschenk voor elke gelegenheid.
 
De orchideeën van Home of Orchids komen direct uit de kwekerij van Ter Laak Orchids. Ter Laak Orchids is de bron, waardoor onze orchideeën altijd gegarandeerd supervers zijn. Planten die vandaag nog in de kas staan, staan de volgende dag al bij jou in huis te pronken. Verser kan niet. Bekijk onze webshop en laat je inspireren!