Klant aan het woord

Woonvreugde Makelaars

Jan Vreugdenhil van Woonvreugde Makelaars uit Hoek van Holland is bij Ter Laak Webshop terecht gekomen, omdat hij een exclusief geschenk zocht voor zijn klanten. Hij wilde iets anders dan een bos bloemen overhandigen bij de aankoop van een woning. Zijn klanten verrassen; dat vindt Jan belangrijk. Daarom kiest hij voor een insteek die lang niet elke makelaar hanteert. "De datum wanneer kopers daadwerkelijk hun huis betrekken onthouden ze vaak wel. Ze vergeten echter vaak wanneer ze de sleutel hebben ontvangen. Daar help ik ze aan herinneren! Een jaar na dato verras ik hen met een bloeiende orchidee. De kopers kunnen er optimaal van genieten, want de klusperiode is voorbij."

Woonvreugde levert één keer per jaar een datalijst aan met zijn bestellingen voor het komende jaar. "Dat werkt voor mij het gemakkelijkste en dat was voor Ter Laak Orchids geen probleem. Jullie toegankelijkheid en professionaliteit is dan ook een van de redenen dat ik jullie aanbeveel bij mijn collega-makelaars."

Van de reacties van zijn klanten wordt Jan blij. Dit type van reclame maken werkt voor hem heel goed. "Het wordt vanaf dag één zo goed ontvangen. Het leeft heel erg, ook op social media. Mocht ik geen reactie hebben gekregen en ik kom de mensen tegen in het dorp bedanken zij mij ter plekke. Echt onwijs leuk! En dat het dan maandenlang met ons visitekaartje in de woonkamers staat, is heel leuk."