Voor een duurzame & bloeiende relatie
Als je op zoek bent naar een geschenk voor een collega, relatie of potentiële klant, zoek je een geschenk waarmee je de juiste boodschap kan overbrengen. Met één van onze orchideeën benadruk je jouw relatie als duurzaam en bloeiend. Je relatie zal namelijk maandenlang kunnen genieten van de bloeiende orchideeënpracht en daarnaast worden onze orchideeën zo duurzaam mogelijk geteeld, want respect voor de mens en zijn omgeving zit in ons karakter!


Met jouw eigen persoonlijke boodschap
Omdat geschenken voor een breed scala aan momenten ingezet kunnen worden, bieden we verschillende Sharing Moments aan waarmee je jouw geschenk extra kracht bij kan zetten. Laat je het direct bij je relatie afleveren? Op de wenskaart kan je jouw persoonlijke boodschap laten drukken om het geschenk compleet te maken. 
 

Vele opties zijn mogelijk
Heb je zelf een leuk idee over een persoonlijke boodschap om bij de orchidee te voegen? Of wil je grotere aantallen bestellen of op terugkerende basis? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!Op de juiste wijze verpakt

Voor het verzenden van onze planten hebben wij speciale verzendverpakkingen laten ontwikkelen. In die verpakking wordt de plant gefixeerd en het wordt rechtopstaand verzonden, voor een perfecte aflevering bij de ontvanger.