Rondleidingen

Ben je op zoek naar een origineel kado of wil je in het echt zien hoe een Phalaenopsis wordt opgekweekt? Dan hebben wij wat voor jou: een rondleiding bij onze orchideeënkwekerij Ter Laak Orchids. In een 1,5 uur durende rondleiding krijg je antwoord op vragen als: Hoe wordt een Phalaenopsis opgekweekt? Hoe lang duurt het voordat een Phalaenopsis in bloei staat? Waarom wordt er speciaal orchideeëngrond gebruikt? Tijdens de rondleiding kun je het hele proces van dichtbij zien, horen, voelen en ervaren. 

Onder het genot van een kopje koffie beginnen we de rondleiding met een korte introductie over Ter Laak Orchids. Daarna vertellen we je meer over de opkweek, waarbij we voorbeelden van ons stek laten zien. Vervolgens gaan we daadwerkelijk de kas in en kun je het indrukwekkende geautomatiseerde teelt- en afleverproces zien. We sluiten de rondleiding af met een bezoekje aan de orchideeënwinkel. Wil je alvast een idee krijgen van ons bedrijf, bekijk dan onderstaand filmpje.

Het is prettig als je goed ter been bent. Ons bedrijf is ook met een rolstoel goed toegankelijk. Wij beschikken over één rolstoel die indien nodig gebruikt kan worden.

Geïnteresseerd?
Op de volgende data in 2018 organiseren wij rondleidingen:
-  Dinsdag 16 januari, 13.30 uur
-  Woensdag 7 maart, 10.00 uur
-  Dinsdag 22 mei, 13.30 uur
-  Donderdag 5 juli, 13.30 uur

Aanmelden voor een rondleiding kan door contact op te nemen met Mariëlle ter Laak via m.terlaak@orchidee.nl of 06 272 470 91. De kosten voor een rondleiding bedragen € 5,- p.p.

Adresgegevens
Ter Laak Orchids
Middenzwet 23
2291 HM Wateringen