Hangvanda Yellow Magic

Hangvanda Yellow Magic

De Vanda is een bijzondere en zeer exclusieve plant die tot de orchideeënfamilie behoort. Bij een goede verzorging kan dit unieke exemplaar tot wel acht weken bloeien. Hangvanda Yellow Magic wordt geleverd inclusief ophangsysteem, maar kan ook in een sierpot geplaatst worden.
 
€40,95
Hangvanda Midnight Black

Hangvanda Midnight Black

De Vanda is een bijzondere en zeer exclusieve plant die tot de orchideeënfamilie behoort. Bij een goede verzorging kan dit unieke exemplaar tot wel acht weken bloeien. Hangvanda Midnight Black wordt geleverd inclusief ophangsysteem, maar kan ook in een sierpot geplaatst worden.
 
€40,95
Magic Fuchsia in Cylindervaas

Magic Fuchsia in Cylindervaas

De Vanda is een bijzondere en zeer exclusieve plant die tot de orchideeënfamilie behoort. Bij een goede verzorging kan dit unieke exemplaar tot wel acht weken bloeien.
 
€44,95
Hangvanda Magenta Glitter

Hangvanda Magenta Glitter

De Vanda is een bijzondere en zeer exclusieve plant die tot de orchideeënfamilie behoort. Bij een goede verzorging kan dit unieke exemplaar tot wel acht weken bloeien. Hangvanda Magenta Glitter wordt geleverd inclusief ophangsysteem, maar kan ook in een sierpot geplaatst worden.
 
€40,95