Authentic Orchids | Perfect imperfection

Elke dag werken wij met elkaar aan topkwaliteit planten. We willen immers dat je zo lang mogelijk kunt genieten van de bloemenpracht. Echter zijn onze orchideeën een product van Moeder Natuur en daardoor soms een tikje eigenzinnig. Gedurende het groeiproces trekken ze hun eigen plan en ontstaat er soms een klein schoonheidsfoutje hier of daar. Een twist in de tak, een krullend blad of een knopje minder. Maar is de natuur niet op z’n mooist als deze haar eigen gang gaat? Volgens ons zijn deze planten too good to waste. Wij staan immers voor kwaliteit, maar vinden respect voor de natuur minstens zo belangrijk. Het zijn de perfecte imperfecties van de natuur die deze planten zo authentiek maken.

 

 Een duurzaam relatiegeschenk

Onze Authentic Orchids zijn uitermate geschikt om in te zetten als duurzaam relatiegeschenk waar de ontvanger maandenlang van kan genieten. Waar een boeket een gemiddelde houdbaarheid van twee weken heeft, overtreffen onze orchideeën dit gemakkelijk met zo’n 3 maanden!

Dus zoek je een geschenk voor een medewerker of relatie als felicitatie, bedankje, beterschapswens of misschien als kerstgeschenk? Bekijk ons aanbod orchideeën in combinatie met keramiek op de pagina 'Orchideeën' of bekijk de fleurige arrangementen bij 'Arrangementen'. 

Bij elke bestelling heb je de keuze uit verschillende wenskaarten om bij je bestelling te voegen. Hierop kun je jouw persoonlijke boodschap laten bedrukken. Bestel je orchideeën dus eenvoudig online, op werkdagen vóór 12.00 uur besteld is de volgende dag in huis!
 

 
 

Grotere aantallen of op terugkerende basis?

Het bestellen van grotere aantallen behoort ook tot de mogelijkheid! Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken. Qua aflevering is het mogelijk om alles in één keer op locatie te laten bezorgen, maar we kunnen ook elke orchidee apart afleveren bij de ontvanger.


Misschien weet jij aan het begin van het jaar al precies op welke dagen jij een presentje wilt laten bezorgen bij jouw klanten. Je kunt alle benodigde gegevens één keer bij ons aanleveren en wij verzorgen de rest. Neem ook hiervoor contact met ons op!

Op de juiste wijze verpakt
Voor het verzenden van onze planten hebben wij speciale verzendverpakkingen laten ontwikkelen. In die verpakking wordt de plant middels een interieur compleet gefixeerd. Met onze transporteur hebben wij goede afspraken gemaakt om het pakket rechtopstaand te vervoeren, voor een perfecte aflevering bij de ontvanger.


 


Interieurbeplanting

Een orchidee is niet alleen leuk om weg te geven, maar ook om er zelf elke dag van te kunnen genieten. Denk ook eens aan de mogelijkheden voor interieurbeplanting. De verzorging van een orchidee is heel eenvoudig; elke week hebben ze een beetje water nodig. Mocht je liever voor een totale ontzorging kiezen, leveren we de planten voor het gemak in een watergeefsysteem die zorgt voor de perfecte bewatering hoeveelheden voor de plant.
 

 


Dropshopping

Wil je op jouw webshop onze bloeiende kamerplanten toevoegen? Of zoek je een (duurzame) uitbreiding voor een online keuze cadeauconcept? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.